Настаняване

Хотел Мурсалица предлага комфортно настаняване в 58 помещения, както следва: 

•    двойни стаи – 26 броя; 
•    студиа – 7 броя; 
•    апартаменти с 1 спалня– 19 броя
•    апартамент с 2 спални – 6 броя

Помещенията са просторни, елегантно обзаведени, разполагат с всичко необходимо за вашата спокойна и пълноценна почивка. 
В хотел Мурсалица предлагаме настаняване с осигурена закуска, или по ваше желание закуска и вечеря. В цената на стаята са включени също: всички такси, застраховки, ползването на фитнес център, закрит отопляем плувен басейн, както и нашият ски гардероб.

Разгледайте възможностите за настаняване в хотел Мурсалица 
Двойна стая

Двойна стая

Двойната стая е комфортно решение за романтична или приятелска двойка. Можете да избирате между настаняване в двойна стая с двойно легло (160 х 200 см) или 2 единични легла (90 х 200 см). 

Студио

Студио

Студиото е достатъчно просторно, за да се чувствате удобно – и вие, и децата ви. Може да избирате между стая с двойно легло (160 х 200 см) или с 2 единични легла (90 х 200 см). 

Едноспален апартамент

Едноспален апартамент

Идеалният вариант за настаняване на по-голямо семейство или приятелска компания. Едноспалните апартаменти се състоят от спалня и стая с кът за отдих и кухненски бокс.

Двуспален апартамент

Двуспален апартамент

Идеалният вариант за настаняване на големи семейства, както и две семейства или приятелска компания. Двуспалните апартаменти се състоят от една спалня с голямо двойно легло, една спалня с две легла с възможност те да се съберат, стая с кът за отдих и кух ...

Комфорт, уют, безгрижие и забавление – това осигуряваме на нашите гости. Ще се радваме да изберете хотел Мурсалица за вашата пълноценна почивка в планината. Разгледайте стаите – двойни, судиа, както и апартаментите, които предлагаме за настаняване и изберете най-удобния за вас вариант.